Home       Lees onze disclaimer
menuheader

Geocaching.nl is opgezet met als doel het promoten en ondersteunen van het in 2001 ontstane Geocaching.
De geestelijk vader van Geocaching is Dave Ulmer. In 2001 heeft Jeremy Irish, CEO van Groundspeak en founder van geocaching.com, Ulmers ideeen omarmd en met zijn team verder uitgebouwd tot wat geocaching nu is.

Deze Nederlandstalige dochter wordt onderhouden door Stichting Geocaching Nederland.

Inkomsten gegenereerd uit donaties en verkoop van Geocaching 'goodies' worden aangewend om de kosten te dekken die gepaard gaan met het onderhouden en hosten van deze website. Tevens worden inkomsten uitgegeven aan de promotie van Geocaching als sport c.q. vrijetijdsbesteding.

U kunt geocaching.nl ondersteunen door bij ons Geocaching goodies te kopen of door u aan te melden als donateur voor 10 euro per jaar.

Maak uw donatie over op Rekeningnummer NL37 ABNA 0473 4980 22 t.n.v. de Stichting Geocaching Nederland te Roosendaal o.v.v Donateur en de Forumnaam.
Donateurs zijn in het forum herkenbaar aan hun groene nickname.
Door uw donatie kan deze site blijven bestaan. Bedankt!

Stichting Geocaching Nederland

Stichting Geocaching Nederland is in 2002 opgericht met als doel het promoten en ondersteunen van Geocaching in de meest brede zin. De Stichting Geocaching Nederland is voortgekomen uit de Dutch Internet Factory v.o.f., in januari 2001 begonnen met de site www.geocaching.nl

Teamleden geocaching.nl:

  • Ronald - Prof Y. Lupardi - Shop
  • Rene - Geoman - Site Administrator
  • Sandra - 't Hopbelletje - Forum Moderator
  • Edwin - Cachetor - Forum Moderator
  • Vera - La Bruja - Donateurs


Geocachen in Nederland

Buiten het Geocaching.nl Team zijn er nog meer personen die een belangrijke rol vervullen om Geocaching mogelijk te maken in ons land. We noemen hier de reviewers die namens Groundspeak verantwoordelijk zijn voor het goedkeuren en publiceren van caches in Nederland. Hoewel deze mensen (voor deze taak) niet -of niet meer- verbonden zijn aan geocaching.nl, wij geen inspraak en invloed hebben bij hun aanstelling, willen we ze hier toch vermelden en natuurlijk bedanken voor hun goede werk en bedanken voor hun soms jarenlange inzet.


  • Alle vrijwilligers die zich de afgelopen 16 jaar voor geocaching.nl hebben ingezet! Hulde!Geocaching.nl en Natuur@Geocaching zijn non-profit activiteiten van Stichting Geocaching NederlandScripts by SGN
Copyright © 2002-2017 Official partner of Groundspeak Inc. Used with Permission / Stichting Geocaching Nederland / Rendering Engine © Coen Boltjes