Gebruikersnaam wijzigen op Geocaching sites

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je een reeds eerder gekozen naam bij je inschrijving op de website van geocaching.com of geocaching.nl wilt veranderen. Om deze naam te wijzigen, dien je onderstaande procedures te volgen:

GEOCACHING.COM

Als je je gebruikersnaam wilt veranderen, dan kan je dit zelf doen door te gaan naar “Beheer je profiel”: Manage Your Profile:

Bedenk je echter, dat deze naam gebruikt gaat en blijft worden op alle Groundspeak websites !

Opmerking: Soms blijkt een gekozen gebruikersnaam niet toegestaan om verschillende redenen. Als dit gebeurt word je gevraagd om een andere gebruikersnaam te kiezen. Groundspeak behoudt zich het recht voor om gebruikersnamen zelfstandig aan te passen.
Wijzigingen van gebruikersnamen moeten voldoen aan de voorwaarden voor het gebruik.

  • Gebruikersnamen moeten tussen 2 en 20 letters lang zijn.
  • Als een gebruikersnaam al bestaat en ooit is toegestaan, of als de gebruikersnaam op wat voor een manier dan ook ooit gebruikt is, dan zal die gebruikersnaam niet toegestaan worden.
  • Als een nieuwe gebruikersnaam is gebruik is genomen, blijven je statistieken hetzelfde. De caches en trackables die je eigendom zijn blijven ook je eigendom met de nieuwe gebruikersnaam. Je hoeft deze gegevens dus niet over te zetten naar je nieuwe gebruikersnaam. Je wilt wellicht wel bij caches die je zelf hebt geplaatst, je nieuwe naam plaatsen in het veld “Cache Placed By:”

Gerelateerde pagina’s:
Wis mijn account: Disable Account
Het samenvoegen of combineren van gebruikersnamen naar een een nieuwe teamnaam: Merge Accounts


GEOCACHING.NL

De naamswijziging op onze website kan niet zelfstandig worden uitgevoerd, maar dient handmatig te worden uitgevoerd door een van de admins. Maak hiertoe een verzoek aan, door middel van ons ticketsysteem !
Bedenk wel dat de naamswijziging op geocaching.nl alleen wordt doorgevoerd in het forum.

Het werken met verschillende namen en inlogprocedures op twee verschillende websites waar de gegevens niet meer gelijk zijn kan tot verwarring leiden.