geocaching.nl – Stichting Geocaching Nederland

Stichting Geocaching Nederland

Stichting Geocaching Nederland is in het voorjaar van 2002 opgericht met als doel het promoten en ondersteunen van het in 2000 ontstane Geocaching. De Stichting Geocaching Nederland is voortgekomen uit de Dutch Internet Factory v.o.f., in januari 2001 begonnen met de site www.geocaching.nl Deze Nederlandstalige geocaching.com dochter wordt onderhouden door Stichting Geocaching Nederland, kortweg SGN. Zie ook: De geschiedenis van Geocaching.

Je kunt geocaching.nl ondersteunen door je aan te melden als donateur voor 10 euro per jaar. Je donatie kunt u overmaken op IBAN NL37 ABNA 0473 4980 22 t.n.v. de Stichting Geocaching Nederland te Zundert o.v.v Donateur en uw Nickname. Inkomsten gegenereerd uit donaties worden aangewend om de kosten te dekken die gepaard gaan met het onderhouden, uitbouwen en hosten van deze website. Tevens worden inkomsten uitgegeven aan de promotie van Geocaching. Donateurs zijn in het forum herkenbaar aan hun groene nickname.

Door uw donatie kan deze site blijven bestaan. Bedankt!

Geocaching in Nederland

Buiten het Geocaching.nl team zijn er nog meer personen die een belangrijke rol vervullen om geocaching mogelijk te maken in ons land. We noemen hier de reviewers die namens Groundspeak verantwoordelijk zijn voor het goedkeuren en publiceren van caches in Nederland. Hoewel deze mensen (voor deze taak) niet verbonden zijn aan geocaching.nl, wij geen inspraak en invloed hebben bij hun aanstelling, willen we ze hier toch vermelden en natuurlijk bedanken voor hun goede werk en bedanken voor hun soms jarenlange inzet.

Speciale dank gaat uit naar alle vrijwilligers die zich de afgelopen 20 jaar voor geocaching.nl hebben ingezet!

Geocaching.nl  is een non-profit activiteit van Stichting Geocaching Nederland