Disclaimer

Geocaching, hiking, rugzaktoerisme en andere vormen van ‘outdoor’ activiteiten houden risico in voor zowel de persoon in kwestie als zijn bezit. Er zijn omstandigheden die het niet toelaten naar een cache te gaan zoeken zoals het weer, lichamelijke conditie, terreinomstandigheden en ‘outdoor sport’ ervaring.
Bedenk dit voordat je op zoek gaat naar een cache, of een cache wilt verstoppen. Begin je reis goed voorbereid en wees er zeker van dat de weersomstandigheden je ‘outdoor’ aktiviteiten toelaten. Gebruik je gezonde verstand.

” Op geen enkele manier is Stichting Geocaching Nederland, noch een van zijn medewerkers/leden direct of indirect verantwoordelijk voor schade en of letsel die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de informatie die erop staat. (incl forum)

Stichting Geocaching Nederland, noch één van zijn leden is direct of indirect verantwoordelijk voor de plaatsing en de gekozen locaties van geocaches. De eigenaar van de cache is verantwoordelijk voor het plaatsen en het onderhoud zolang de cache bestaat. De eigenaar mag geen cache plaatsen zonder toestemming van landeigenaar en geocaching.com reviewer „

Deze website is voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Niets uit deze site mag veranderd, gekopieerd, uitgezonden, gedistribueerd of gepubliceerd worden. Ook mogen geen derivaten van deze site gemaakt worden. Informatie uit deze site mag niet verkocht worden.
Informatie opgeslagen in de Geocaching.com en Geocaching.nl database wordt regelmatig up-to-date gehouden. Noch Grounded Inc, noch Stichting Geocaching Nederland, noch een van zijn leden garandeert de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, of geldigheid van welke informatie dan ook op de site geplaatst en accepteert hiervoor geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid.
Ondanks alle inspanningen om de nauwkeurigheid van de informatie te waarborgen, kunnen bepaalde delen niet juist of niet actueel zijn.

Een ieder persoon of wezen die vertrouwt op de informatie betrokken van Geocaching.com of Geocaching.nl doet dat op zijn of haar eigen risico. De naam geocaching.nl en het beeldlogo zijn eigendom van Stichting Geocaching Nederland. De namen geocaching.nl, Geocaching en het beeldlogo zijn sinds januari 2001 in gebruik. Destijds door de firma Dutch Internet Factory en sinds december 2002 door de Stichting Geocaching Nederland.
Het geocaching.nl beeldlogo is geregistreerd en eigendom van Stichting Geocaching Nederland. Stichting Geocaching Nederland heeft de exclusieve rechten het Geocaching beeldlogo in Nederland te voeren.
Producten genoemd in deze site zijn handelsmerken van de betreffende bedrijven en merkhouders.

The Groundspeak Geocaching Logo is a trademark of Grounded Inc. a.k.a Groundspeak. Used with permission.

Disclaimer geactualiseerd Januari 2020