Home       Lees onze disclaimer
menuheader


Informatie opgeslagen in de Geocaching.com en Geocaching.nl database wordt regelmatig up-to-date gehouden. Noch Grounded Inc, noch Stichting Geocaching Nederland, noch een van zijn leden garandeert de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, of geldigheid van welke informatie dan ook op de site geplaatst en accepteerd hiervoor geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid. Ondanks alle inspanningen om de nauwkeurigheid van de informatie te waarborgen, kunnen bepaalde delen niet juist of niet actueel zijn. Een ieder persoon of wezen die vertrouwt op de informatie betrokken van Geocaching.com of Geocaching.nl doet dat op zijn of haar eigen risico.

Geocaching, hiking, rugzaktoerisme en andere vormen van 'outdoor' activiteiten houden risico in voor zowel de persoon in kwestie als zijn bezit. Er zijn omstandigheden die het niet toelaten naar een cache te gaan zoeken zoals het weer, lichamelijke conditie, terreinomstandigheden en 'outdoor sport' ervaring. Bedenk dit voordat je op zoek gaat naar een cache, of een cache wilt verstoppen. Begin je reis goed voorbereid en wees er zeker van dat de weersomstandigheden je 'outdoor' aktiviteiten toelaten. Gebruik je gezonde verstand.

Op geen enkele manier is noch Grounded Inc, nog Stichting Geocaching Nederland, noch een van zijn medewerkers/leden direct of indirect verantwoordelijk voor schade en of letsel die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de informatie die erop staat.

Op geen enkele manier is Stichting Geocaching Nederland, noch een van zijn leden direct of indirect verantwoordelijk voor de inhoud van het geocaching forum.

Deze website is voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Niets uit deze site mag veranderd, gecopieerd, uitgezonden, gedistribueerd of gepubliceerd worden. Ook mogen geen derivaten van deze site gemaakt worden. Informatie uit deze site mag niet verkocht worden.

De naam geocaching.com en het Geocaching beeldlogo zijn eigendom van Grounded Inc USA. De namen geocaching.nl, Geocaching en het Geocaching beeldlogo zijn sinds januari 2001 in gebruik. Destijds door de firma Dutch Internet Factory en sinds december 2002 door de Stichting Geocaching Nederland. Het Geocaching beeldlogo is geregistreerd en eigendom van Stichting Geocaching Nederland.

Stichting Geocaching Nederland heeft de exclusieve rechten het Geocaching beeldlogo in Nederland te voeren.

Producten genoemd in deze site zijn handelsmerken van de betreffende bedrijven en merkhouders.


The Groundspeak Geocaching Logo is a trademark of Grounded Inc. a/k/a Groundspeak. Used with permission.Scripts by SGN
Copyright © 2002-2017 Official partner of Groundspeak Inc. Used with Permission / Stichting Geocaching Nederland / Rendering Engine © Coen Boltjes