Home       Lees onze disclaimer
menuheader

Indienen van een appeal

Soms duurt het reviewen door omstandigheden wat langer. Maar heb je het gevoel dat jouw nieuwe cache te lang 'op de plank' blijft liggen en dat het contact hierover met een reviewer te stroef verloopt, dan kun je bij geocaching.com een zogenaamd 'appeal' indienen, waarin je de medewerkers van .com vraagt om je verder te helpen.
Een dergelijk appeal kun je indienen via de Help Center - Email us pagina op .com. Op deze pagina kun je daar meer over lezen.

Omdat het opstellen van een dergelijke appeal in het Engels niet altijd even simpel is, hebben we op het forum samen een voorbeeldbrief samengesteld die je daarvoor zou kunnen gebruiken. Je zou deze bijvoorbeeld kunnen plakken in het 'Details'-tekstvak in de hierboven genoemde Help-pagina.

Vul hieronder de gevraagde cache- en persoonsgegevens in, en klik daarna op de knop "Genereer voorbeeldbrief". Je ziet dan daarna de voorbeeldbrief die je zou kunnen gebruiken.

  • Vul hier het GC-nummer van de nieuwe cache in

  • Vul hier de teamnaam in waaronder jullie bij geocaching.com bekend zijn

  • Vul hier de naam van de nieuwe geocache in

  • - - Selecteer een datum.

    Vul hier de datum in waarop de cachelisting voor het eerst is ingediend

  • Vul hier jouw echte naam in

  • (brief opent in nieuw venster)


Deze informatie pagina wordt onderhouden door het hele admin team
Copyright © 2002-2017 Official partner of Groundspeak Inc. Used with Permission / Stichting Geocaching Nederland / Rendering Engine © Coen Boltjes