Home       Lees onze disclaimer
menuheader

Uit onderzoek is gebleken dat geocachen best een ingewikkelde sport / hobby aan het worden is. Het is niet meer zo dat je een tupperware bakje kunt vullen met een boekje, wat goodies en een pen en dan dat bakje op elke willekeurige plek kunt dumpen (het kan natuurlijk nog wel maar dan is de kans heel groot dat je cache er niet doorkomt). Je hebt je tegenwoordig aan een heel pakket met richtlijnen / guidelines (die ook nog eens in de zoveel tijd veranderen) te houden om ervoor te zorgen dat het online verschijnen van je cache een beetje soepeltjes verloopt.

 

Hier zullen we een poging doen om het voor jullie wat makkelijker te maken om uit te vogelen wat je nou precies wel en niet hoeft te regelen voordat je het tupperware doosje (of enig andere vorm van geocache) kunt gaan verstoppen en aanmelden op geocaching.com.

 

Het gaat hier om een gedeelte van onze site waar alles zover mogelijk uitgewerkt wordt. Algemene (minder uitgewerkte) informatie kun je vinden op de reguliere pagina's van onze site. In dit gedeelte zul je ook regelmatig uitbreidingen en veranderingen tegenkomen.

 

Als we vragen krijgen die hier en in de "Q and A" nog niet beantwoord zijn, gaan we dat zeker regelen. Dit is dus een stukje met veel uitleg / informatie en voel je svp niet aangesproken door de naam want zo is het helemaal niet bedoeld...Deze informatie pagina wordt onderhouden door het hele admin team
Copyright © 2002-2017 Official partner of Groundspeak Inc. Used with Permission / Stichting Geocaching Nederland / Rendering Engine © Coen Boltjes